Саботаж на проруските сили в България в лицето на Възраждане“.

...
Саботаж на проруските сили в България в лицето на Възраждане“.
Коментари Харесай

Пеевски за демонстрацията на Възраждане пред трибуната на НС: Този цирк е от безсилие!

Саботаж на проруските сили в България в лицето на „ Възраждане “. Това са терористи.

 

Това съобщи ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски по мотив демонстрацията на „ Възраждане “ пред трибуната на Народното събрание.

 

„ Видяхте ли по какъв начин „ депутати “ блъскат квесторите и блъскат дами? Това не са мъже, това са плюнки “, счита той. „ Този цирк е от изтощение, тъй като изчезват – видяхте резултата им на изборите “, добави Пеевски.

 

По думите му държавността я има, Народното събрание работи и ще работи.

" Парламентът работи обикновено. Всичко се приема. Отпадна таксата за влизане в Шенген. Няма да се поддадем на натиска на едни смешни терористи ", безапелационен бе ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи.

 

Видяхте тези хора на изборите какъв брой невисок резултат имат. И този цирк е от изтощение, тъй като изчезват, разяснява водачът на ПГ на Движение за права и свободи действита на " Възраждане " по блокиране на парламентарната работа.

 

Ще продължим да работим. Както виждате държавността я има, Народното събрание работи и ще продължи да работи. Видяхте през днешния ден какъв брой значими решения се взеха – отпадна таксата за транспорт на газ, с цел да влезем в Шенген. Прието бе решението за нуклеарната енергетика за 7-ми и 8-ми блок на АЕЦ „ Козлодуй ” – за „ Уестингхаус ”, България да има ток и всичко да върви както би трябвало в страната, изтъкна Пеевски.

 


Очаквайте детайлности

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР