Събота вечер с БНТ бе създадено, за да може БНТ

...
Събота вечер с БНТ бе създадено, за да може БНТ
Коментари Харесай

Дъното! „Забавното” шоу на БНТ с Ники Станоев е оперирано от чувство за хумор. По-зле няма накъде


„ Събота вечер с Българска национална телевизия ” бе основано, с цел да може Българска национална телевизия да бъде настояща конкуренция на БТВ и Нова, само че това не се случва. Продуцентите са не запомнили да създадат най-важното, а точно да назначат сценаристи с възприятие за комизъм.

Шоуто, което сякаш би трябвало да бъде занимателно, е цялостна подигравка като комедия. Шегите в него са от вида, при който би трябвало самичък да се гъделичкаш, с цел да се разсмееш.

В последния епизод да вземем за пример водещият Ники Станоев дори самичък прикани за овации, защото даже и платената аудитория не се усети по кое време би трябвало да ръкопляска. Шегата пък още веднъж беше почтена за „ Оскар ”. Тя гласеше, че на Никулден хората желали да ядат шаран. Това е самото дъно на комедията, даже може би и под него.

Гостите на Станоев също не са нещо изключително. Иво Димчев да вземем за пример е по-известен с това, че е ХИВ-позитивен гей, в сравнение с с песните си.

Самият водещ пък от дълго време не се харесва на феновете, тъй като наподобява покъртително зле. Мнозина даже го оприличават на куклата на „ Ку-ку ” от началото на 90-те години на 20 век. Има същите огромни уши и килнат огромен нос.

Очевадно е, че Ники има потребност от работа, защото в театъра и киното не получава задоволително функции. Зрителите обаче от ден на ден показват подозрения, че е получил работата в Българска национална телевизия с връзки.

В шоуто постоянно се популяризират и неверни полезности. Така да вземем за пример последния път се пропагандира, че на Коледа би трябвало да имаш доста пари и те били най-важното нещо на този ярък християнски празник. Освен това бяха афектирани всички необвързани хора, които водещият дефинира като „ за нищо неставащи ”.

„ Съботна вечер с Българска национална телевизия ” наследи на екран „ Шоуто на Канала ”, само че е на светлинни години от него. То е нещо като втора реплика на „ Шоуто на Слави ”. Първата е „ Шоуто на Николаос Цитиридис ”.

Източник: Crimesbg.com
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР