Събитията от снощи са организирани и режисирани от Борисов със

...
Събитията от снощи са организирани и режисирани от Борисов със
Коментари Харесай

Хаджигенов: Възстановяваме палатковите лагери

Събитията от нощес са проведени и режисирани от Борисов със съдействието на Министерство на вътрешните работи и евентуално е платено от някого, в случай че би трябвало да допускам, евентуално от Пеевски. Това съобщи пред БГНЕС юрист Николай Хаджигенов, който през днешния ден дружно с протестиращите още веднъж е на пл. " Независимост ".
Защото Пеевски има опцията да го заплати, а останалите имат опция да го провеждат, основат и поддържат, тъй като по данни на Столична дирекция на вътрешните работи час и половина през вчерашния ден са гърмели бомбичките, това значи жестоко 100 души по една раница на гърба. При състояние че бъркат по джобовете на хората, това е техен фал. Нещо повече, споделиха ми, че на камерите са ги видели по какъв начин идват откъм Българска народна банка на групи, питах ги сутринта за какво не ги спряхте, те мълчат, акцентира Хаджигенов. Ако Министерство на вътрешните работи си бяха свършили работата като хората, това можеше да се предотврати и да не се случи. Борисов желае да изкара още един ден. До през вчерашния ден 56 дни се опитваха да окалят митинга по всякакъв метод – не се получи. Единственото нещо, което можаха, е да го окървавят – това им се получава безотказно. Ние продължаваме, има хора, свикали сме конференция. Току-що уведомих шефа на Столична дирекция на вътрешните работи, че възвръщаме палатковите лагери. Хора в този момент отиват да купуват палатки и тенти и връщаме всичко назад, означи Хаджигенов. До края на деня палатковите лагери ще се върнат, започваме с този тук на пл. " Независимост " и всички останали лека бавно ще ги върнем, безапелационен е Хаджигенов.
 Адв. Хаджигенов: Връщаме се на площада, Министерство на вътрешните работи излъгаха за сълзотворния газ Адв. Хаджигенов: Връщаме се на площада, Министерство на вътрешните работи излъгаха за сълзотворния газ
Проява на заплашителен " подвиг " е да се скриеш в тълпата спокойно протестиращи и от там да хвърляш камъни, бутилки, бомби? Страхотен " профес...
Аз не съм видял доказателства, че е имало бомбички и други неща в палатките, само че в случай че приемем, че е правилно, упрекът още веднъж е към Министерство на вътрешните работи. Защото тук особено, където настояват пред Министерски съвет, че е имало, бяха възрастни дами, а другите бяха юристи на 55+ години. Някой от тях е внесъл бомбички, правилно ли? И тук несъмнено има повече камери на квадратен метър, в сравнение с в цялата страна. Това най-вероятно е станало под прикритието на митинга нощес. Това значи, че Министерство на вътрешните работи са го проспали и позволили още веднъж. Тоест това е станало с тяхното подпомагане изрично, 56 дни на всичките КПП-та стопират хора с багаж или ги връщат, бъркат по джобовете и чантите на хората, което е незаконосъобразно, внезапно нощес 100 индивида прекараха една купчина бомби. Снощи тук беше Бейрут, добави Хаджигенов.
Темата продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР