Събитието тази пролет имаше за цел да отличи най-успешните, най-иновативните

...
Събитието тази пролет имаше за цел да отличи най-успешните, най-иновативните
Коментари Харесай

Sara Sweidan с престижно отличие в категория ,,Мода” от ,,Spring Bright Awards” 2023

Събитието тази пролет имаше за цел да отличи най-успешните, най-иновативните и най-вдъхновяващите компании и марки в страната. Главен уредник е Балканска Медийна Асоциация с поддръжката на повече от 20 медии.



Церемонията беше в помощ на фамилии с репродуктивни проблеми, един толкоз значим и наболял въпрос в България и повече от 200 000 дами имат потребност от инвитро процедури. От томболата, извършена в залата, се събраха 2400 лева

Дизайнерката Sara Sweidan бе отличена с влиятелната премия в категория,,мода ”. Наградата и бе връчена от Ваня Маринова- представител на фешън организация Интермоделс за Бургас. Сара благодари за влиятелното отличие, тъй като това е една премия, която е плод на денонощен неотклонен труд, която тя прави, с цел да основава бутикови лимитирани дрехи.



Припомняме ви, че Сара е една от най-награждаваните дизайнерки в България. Тя е повторен притежател на премията за,, Дизайнер на годината ” от,,Знаменитост на годината ”,,,Дебютиращ млад дизайнер ” от Code Fashion Awards, както и стилния бранд,,Sara Sweidan ” сграбчи оценката за фешън бранд на годината през 2021 от,,Business & Fashion Awards ”.

Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР