Събитието обещава висококачествен звук, огромни екрани и зашеметяващи светлинни ефекти,

...
Събитието обещава висококачествен звук, огромни екрани и зашеметяващи светлинни ефекти,
Коментари Харесай

DOCK 5 Night Club ще е домакин на THE MAIN EVENT

Събитието дава обещание първокачествен тон, големи екрани и зашеметяващи светлинни резултати, които ще основат атмосфера, която ще се запомни за дълго време

На 26 декември DOCK 5 Night Club Бургас ще бъде хазаин на мега събитието " . Партито и този път ще бъде вълнуващо и неповторимо преживяване за феновете на електронната музика. Като един от водещите български лейбъли за хаус, WORLD UP Records впечатлява с поредните си триумфи в чартовете и способността си да окупира сърцата на почитателите.

След като бяха извършени голям брой ударни празненства през 2023 година, на хоризонта се издига кулминационната точка на тези старания - THE MAIN EVENT. Това събитие дава обещание нещо изцяло изключително, което ще превземе всички сетива на посетителите.

На сцената в DOCK 5 Night Club ще се изявят надарени актьори, които ще показват невероятни циркови осъществявания и впечатляващи танцьори, облечени в изключителни костюми. Но вълнението няма да спре тук.

Събитието дава обещание първокачествен тон, големи екрани и зашеметяващи светлинни резултати, които ще основат атмосфера, която ще се запомни за дълго време. Посетителите ще бъдат зашеметени от визията и звука, който ще ги обгърне през цялата нощ.

Но изненадите не свършват тук - първите 100 закупили билети ще получат подарък диск с най-новия микс на World Up, който в допълнение ще укрепи вълнението и упованията преди самото събитие.

Билетите за събитието са в два формата: STANDART PASS и VIP PASS. STANDART PASS обезпечава достъп в клуба, без съответно място, като гостите ще бъдат настанявани в реда на идване на деня на събитието.

VIP PASS обаче е вход към още по-уникално прекарване. Този билет подсигурява място в клуба и предлага опция за запазване на седящи места и сепарета. Но това не е всичко.

Ексклузивно за притежателите на VIP PASS, WORLD UP Records провежда Boutique PreParty в Fabric Club Burgas. Това е неповторима опция да се насладите на близка среща с обичаните си актьори от World Up, да се потопите в изтънчен кетъринг от ресторант DOCK 5 и да си допаднете с първокласно италианско просеко и премиум текила AVION.

Това ПреПарти е планувано особено за притежателите на VIP PASS и броят места е строго стеснен - единствено 100 билета са налични за това преживяване. Срещата с обичаните реализатори, кетърингът и опцията да се насладите на премиум питиета преди главното събитие дават обещание да създадат довечера още по-запомняща се и неповторима за всеки присъстващ.

Събитието " THE MAIN EVENT " на WORLD UP Records освен дава обещание вълнуваща музикална нощ, само че и опцията за почитателите да се потопят в атмосфера на електронната музика, обогатена с неповторими осъществявания и прекарвания, които ще оставят незабравими мемоари.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР