Събитието бе организирано след проведено обучение с учениците – доброволци

...
Събитието бе организирано след проведено обучение с учениците – доброволци
Коментари Харесай

Демонстрация на ученици от Младежко доброволно формирование, сформирано в Белово

Събитието бе проведено след извършено образование с учениците – доброволци в младежкото формирование.

На него те демонстрираха умения да работят в екип. Заедно построиха смесена шлангова линия, гасиха пожар с прахови пожарогасители. Всеки от членовете на Младежкото непринудено формирование получи и уверение за сполучливо приключеното образование.
На демонстрацията участваха основен контрольор Ралица Тодорова – шеф на бранш „ Доброволни формирования ” в ГДПБЗН, комисар Ангел Ангелов – шеф на РДПБЗН-Пазарджик, основен контрольор Красимир Писков – шеф на Районната работа „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията ” в Белово, представители на общинската администрация в града и на учебното управление.
Първото в Пазарджишка област Младежко непринудено формирование бе образувано през месец февруари в Община-Белово. То е част от структурата на Доброволното формирование в града. Младите доброволци са на възраст сред 16 и 18 години и са ученици на приблизително учебно заведение „ Александър Иванов-Чапай ” в планинския град. След учредяването и оборудването на членовете му с екипи и самостоятелни средства за отбрана,  опитни пожарникари от Районната работа „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията ” организираха образование с учениците. 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР