Събитие за културен обмен се проведе в Palais des Nations,

...
Събитие за културен обмен се проведе в Palais des Nations,
Коментари Харесай

Китайско културно събитие в Женева насърчава по-доброто разбирателство между Европа и Китай

Събитие за културен продан се организира в Palais des Nations, което показа пред европейските дипломати китайската обичайната просвета, насърчавайки обмена и разбирателството сред страните. Събитието „ Шедьоври на калиграфията и живописта за едно споделено красиво бъдеще “ включва изложения на китайски обичайни картини и калиграфски творби, а също по този начин предлага на гостите опция да участват на една обичайната китайска чаена гала.

„ Тази прелестна галерия на китайска обичайната просвета ни разрешава да оценим и да разберем по-добре историята на страната “, сподели Мадху Сет, президент на Асоциацията на съпругите на азиатските посланици в Женева.

Един от основните уредници на събитието – госпожа Ли Уънцъ, брачна половинка на Чън Сю, непрекъснатият представител на Китай в Организация на обединените нации в Женева, сподели, че китайската просвета се застъпва за хармонията и хубостта. „ Искрено се надяваме взаимното образование и обменът да бъдат насърчавани посредством просвета и съгласие. “

Около 60 души, основно съпруги на посланици от повече от 40 страни в Женева, както и дами водачи на няколко интернационалните организации, участваха на събитието.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР