С времето има голяма вероятност отношенията ви с партньора да

...
С времето има голяма вероятност отношенията ви с партньора да
Коментари Харесай

Води ли скучната връзка до раздяла? Ето някои забавни начини, с които да подразниш гаджето си

С времето има огромна възможност връзките ви с колегата да се трансфорат в скучни и монотонни. А когато се появи скуката в една връзка, последователно си отиват с нея и тръпката и пристрастеността. Както и желанието за фамилиарност, което с годините понижава.

Животът ви дружно е сив. Всеки ден е еднакъв. Дните ви се повтарят и не ви се случва нищо, което да разнообрази всекидневието ви и да вкара малко цвят и въодушевление във вашата връзка. Ако ти е омръзнало от еднообразието и искаш да изпиташ още веднъж онази тръпка, която бе първоначално и те поддържаше жива, то е изцяло допустимо.

Само би трябвало да внимаваш и да не преминаваш границите, тъй като има възможност той да изтълкува неправилно дейностите ти и занимателната игра да се трансформира в следващата любовна драма.

Представяме ти някои способи, с които да подразниш гаджето си и да вмъкнеш малко въодушевление в скучната ви връзка

 

Говори за неща, които го нервират

Знаеш по какъв начин има избрани тематики, които не може да понася. Теми, които при първото споменаване става толкоз раздразним и нервозен. Е, в случай че искаш да си поиграеш с нервите му и да подразниш твоето момче, то напълно умерено може да започнеш да разговаряш на някоя от тези тематики. Ако той е хомофоб, подхвани тази тематика.

Ако ненавижда хлебарки – започни да приказваш за тях. Разбира се задачата ти е и двамата да се забавлявате и когато видиш, че нещата излизат от надзор и постигаш назад на упования резултат, би трябвало да спреш и да се извиниш. Ако той ти е прекомерно сърдит, показа му, че си го направила за развлечение и не си желала да го ядосваш.

Напиши му нетипично известие

Може би в случай че той те види в друга светлина, ще събудиш интереса му да желае да опознае другия ти облик. Когато е на значима среща или е излязъл просто да разпусне с другари, изпрати му известие, което да го разсмее, без значение, че се намира в сериозна обстановка в този миг.

Може даже да му напишеш нещо по-провокативно, интимно, което да го накара да се чуди дали някой не е влезнал в профила ти и написа вместо теб. Но колкото и необичайно да му се намира известието ти, ще оправи настроението му и няма да има самообладание да се прибере у дома при теб.

Предизвиквай го

Още един метод, по който може да подразниш гаджето си е като го накараш да направи нещо, което не харесва. Може би няма да желае да го стори досега, в който не го предизвикаш. Провокирай го. Кажи му, че се опасява и че ти си по-смела от него. О, да, несъмнено с тези думи ще го подразниш и ще го накараш да направи даже и нещото, което най-вече ненавижда.

Накарай го да излезе на открито с оня чифт панталони, които по този начин ненавижда. Разбира се още веднъж подсещаме, че крайната цел е развлечение и в случай че видиш, че се получава назад на това, прекъсни тази игра.

Накарай го да те чака много дълго

Тази вечер сте се уговорили да вечеряте на открито. Разбрали сте се в 20:00 часа да тръгнете от у дома, с цел да пристигнете в точния момент в ресторанта, тъй като резервацията е до 20:30 часа. Той е подготвен с половин час по-рано, само че ти недей да бързаш. Накарай го да чака. Приготви се постепенно и усърдно. Може даже да пробваш целия дрешник с облекла и да поискаш мнението му. Когато видиш, че времето напредва – забави още повече темпото.

Представа си нямаш какъв брой ще го подразниш по този метод. И когато към този момент изпуснете часа за резервацията и няма свободни места в ресторанта, той ще бъде доста сърдит. Но дамите можем всичко, даже и да превърнем киселия и сърдит мъж в щастливо момченце. Целуни го и го изкарай от този ресторант. Заведи го на бар и се забавлявайте. Без предварителни ангажименти, без избрани часове. Няма нищо по-приятно от това.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР