С връщането на Държавна сигурност в София, донос-бонус“ си върви

...
С връщането на Държавна сигурност в София, донос-бонус“ си върви
Коментари Харесай

ДС без доноси не може: Борисов атакува партньорите си във властта заради данъчните закони

С връщането на Държавна сигурност в София, „ донос-бонус “ си върви като нещо безусловно действително, тъй като Държавна сигурност без доноси не може да съществува. По този метод водачът на ГЕРБ Бойко Борисов отхвърли предложенията на финансовото министерство за промени в редица данъчни закони и концепцията жителите да получават финансово подучване, в случай че рапортуват за укриване на налози. 

„ Такива авангардни оферти е хубаво да се обсъдят с некоалиционните сътрудници, с цел да не се постанова да ги разясняваме постфактум ”, скръцна Борисов.
Няма да подкрепим тази мярка, препоръчана от Министерство на финансите, тъй като мярката е аз през днешния ден да отида и да напиша един донос за вас, че не сте си платили налозите. Ако сте си ги платили – хубаво, в случай че не сте – какъв брой ще ми дадат? Разбирате ли глупостта на това? Днес ни ръководят внуците на някогашните Държавна сигурност чиновници, а доносът е храната, материята, от която живеят.
Идеята на Асен Василев е така наречен бонус да е в размер на 10% от сумата, за която е обявено и е потвърдено, че е недекларирана. 

Ние по време на цялата акция казвахме, че този вид бизнес ресторантьори, фитнеси и тези, които провеждат забавляния, хотели и представители на туристическия отрасъл, бяха безусловно размазани от КОВИД ограниченията, разяснява Босисов и концепцията за връщане на Данък добавена стойност на 20% за заведенията за хранене. Затова направихме тези оферти за тях, които се одобриха в при по-предишния парламент за понижаване на ставката на Данък добавена стойност.

Никой не е приказвал с най-голямата парламентарна група за връщане на 20% Данък добавена стойност за ресторантьорите, оплака се Борисов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР