С водосвет и вяра в успеха на местните избори на

...
С водосвет и вяра в успеха на местните избори на
Коментари Харесай

Има такъв народ откри предизборния си щаб с увереност в успеха на вота в Благоевград 

С водосвет и религия в триумфа на локалните избори на 29-и октомври, Политическа партия „ ИТН ” откри през днешния ден предизборния си щаб в Благоевград. Кандидат-кметът и лидер на листата за общински съветници Станислав Богдански не скри вълнението си от тежката отговорност и идната борба, само че акцентира, че той и останалите претенденти за съветници са подготвени да дадат опция на гласоподавателите.
Успех на кандидат-кмета на Има Такъв Народ пожела депутатът Александър Вълчев, който поздрави Богдански от името на Слави Трифонов и екипа му.

„ Станислав доста бързо се трансформира в един от водачите и в едно от остриетата на нашата парламентарна група. Той се отличава най-много с две неща – има морал и е експерт. Точно подобен би трябвало да е и кметът на Благоевград, по тази причина сме уверени, че този път сме създали верния избор ”, съобщи Александър Вълчев.
Станислав Богдански показа всички 18 претенденти за общински съветници от листата на Политическа партия „ ИТН ”. Той посочи, че ги чака сериозна борба, в която би трябвало да дадат всичко от себе си, с цел да може Благоевград да се развива с помощта на тяхната експертиза.

„ Големият проблем на общината ни е неналичието на задоволително работни места с високо заплащане. Точно там ще се насочат нашите старания - основаване на условия за привличане на стратегически вложители, на мощна стопанска система и на съответни заплати за служащите. Само по този начин ще задържим младежите тук, които в този момент са принудени да търсят по-доходна работа в други градове на страната или в чужбина ”, сподели кандидат-кметът Станислав Богдански.

Той увери, че в листата на Има Такъв Народ доминират младежи, които могат да са потребни на своя град освен с силата си, само че и със своите познания. Тя е една от най-силните и уравновесени в община Благоевград – в нея са хора с разнообразни специалности, висшисти, предприемачи, които са мощни и диалогични персони. Затова претендентите за съветници имат вяра, че ще получат доверието на хората на локалния избор на 29-и октомври.

Ето и цялата листа за общински съветници на Политическа партия „ ИТН ”, която е под номер 21 в бюлетината:

101 – Станислав Богдански е на 33 годишна възраст. Семеен и татко на щерка на 6 години и наследник на 2 години. Притежава 13-годишен опит в областта на застраховането като от 2015 година заема позицията на районен управител в застрахователна компания. Също по този начин има сериозен опит в интернационалната търговия със зърнени артикули. Завършил е специалностите “Публична администрация ” /бакалавър/ и “Национална сигурност ” /магистър/. Към сегашния миг е депутат от парламентарната група на партия “Има подобен народ ” и секретар на 49-то Народно заседание, член на Комисия по предварителна защита и противопоставяне на корупцията и Комисия по електронно ръководство и осведомителни технологии.

102 –Атанаска Митрева – Бакалавър и магистър по предучилищна и начална педагогика. Практикуващ преподавател с 10 години стаж. Майка на две дъщери. Участва и предизвиква доброволчеството в разнообразни публични планове, ориентирани към извънредно нуждаещи се обществени групи хора, менторство за личностно израстване и кариерно насочване на младежите.

103 –Професор доктор Иванка Василева Асенова – Семейна с две деца; Университетски учител и откривател с голям брой изявления и монографии, една от които е издадена от едно от най-престижните в света научни издателства Routledge, Taylor & Francis Group с експертен опит и
пълномощия в региона на образованието, висшето обучение, психичното консултиране и терапия на деца и възрастни с разнообразни дефицити и психологични проблеми.

104 – доктор Цветанка Попова - Специалност Предучилищна педагогика- Бакалавър и Музикална педагогика - Магистър. От преподавател по музика и базов преподавател към ЮЗУ. На 09. 05. 2022 година придобива просветителна научна степен - Доктор по Методика на образованието по музика.
105 – Петър Лазаров – притежател на транспортна и спедиторска компания

106 – Крум Мавродиев – Баща на 3 деца. Развива частен бизнес в областта на мебелното произвеждане.

107 – Силвия Урдарска – Тя е приключила висше обучение със компетентност „ Бизнес администрация " и от 7 години работи в областта на застраховането.

108 – Борян Керемедчиев – Бакалавър по Педагогика, бакалавър по Физическо образование и спорт. Бивш футболист, треньор. От 10 години е преподавател по Физическо образование и спорт в III ОУ “Димитър Талев ”.

109 – Атанас Бръндев –На 33 години от Благоевград. Средното си обучение приключва в ПМГ " АКАД. СЕРГЕЙ ПАВЛОВИЧ КОРОЛЬОВ ”. Висше обучение в Технически университет - София /бакалавър и магистър/ машинен инженер. От 11 години работи в индустриални предприятия в областта на /тютюневи произведения, фармация и цех за произвеждане на стъкло/ като машинен инженер. Визията му развиването на град Благоевград е в привличането на вложители в областта на производството и подобаваща инфраструктура за индустриална зона.

110 – Йордан Кормев – Развива частен бизнес, притежател на авторемонтен сервиз.

111 – Димитрина Търнарова – На 34 години. С 11-годишен опит в застрахователната сфера. Зъвършила висше обучение в Югозападен университет “Неофит Рилски ”, магистър “Корпоративен мениджмънт ”.

112 – Методи Джингаров - 46 годишен, фамилен с едно дете. Магистър със компетентност ”Финанси ”. Собственик на компания с над 20-годишен опит в сферата с търговия и сервизна активност на коли.


113 – Христина Георгиева – Бакалавър със компетентност “Филмова и телевизионна постановка ” и магистър “Медии, продуцентство и бизнес ”. Семейна с едно дете. От седем години е проджект управител и управлява разнообразни планове.

114 – Яница Шакина – Завършила висше обучение със компетентност “Информатика ” в Югозападен университет " Неофит Рилски ". От години развива фамилен бизнес, обвързван с дърводобив и дървопреработване. В момента е студент по “Стопанисване на горите ” в Лесотехнически университет град София.

115 – Юлиян Ангелов – Завършил ЮЗУ “Неофит Рилски ”, компетентност “Право ”. Баща на щерка.

116 – Борислав Костов – Завършил висше обучение " Публична администрация '' и магистратура '' Човешки ресурси''. Строитерен бизнесмен и притежател на компания, профилирана в създаване на ВиК мрежи.

117 – Николай Джабиров - Бакалавър по " Стопанско ръководство " с опит в бизнес развиването, енергийната успеваемост и проджект мениджмънта.

118 – Георги Евтимов – Работодател и притежател на компании с разнообразни сфери на активност – дървообработване, автотранспорт и търговия.

Предизборна обява. Купуването и продаването на гласове е закононарушение

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР