С внушителните си габарити - ръст от 206 см и

...
С внушителните си габарити - ръст от 206 см и
Коментари Харесай

Тайсън Фюри сбъдна мечтата на свой малък фен

С внушителните си габарити - растеж от 206 см и тегло от към 115 кг., Тайсън Фюри наподобява заплашителен. Оказва се обаче, че английският боксьор не е първенец единствено на кръга, само че и в живота. Циганският крал сбъдна фантазията на собствен дребен обожател.

Дошъл за фотография с идола си, 13-годишният Логан Мърфи побъбри с Фюри и даже се включи в утринния му джогинг.
Кралят се завърна! Фюри съкруши Уайлдър за седем рунда (ВИДЕО и ГАЛЕРИЯ) Британецът завоюва с механически нокаут
Логан и татко му Лий минават през Моркъмб, където живее Фюри, и вземат решение да потърсят къщата на боксьора с вярата да се допрян до първенеца в тежката категория на Световния боксов съвет (WBC). Откриват я след едночасово блуждаене из уличките, а за техен шанс в същия миг Фюри излиза за утринния си джогинг. Съгласява се на фотография, след което сбъдва фантазията на детето, включвайки го в тренировката си.

" Не можех да допускам, че това в действителност е той. Тичахме дружно в продължение на стотици метри. Притеснявах се, че няма да устоя на темпото му, тъй като бе много бърз. Никога няма да го не помни. Странно е да срещнеш звезда, само че той бе толкоз земен и добър. Знам, че обожава музиката. Аз пък обичам да изсвирвам, тъй че му оставих записка с предложение да извърша нещо за него ", споделя 13-годишния Логан.
Шампионът Фюри отново се разпя (ВИДЕО) С Циганския крал шоуто е обезпечено
Бащата на младежа - Лий, който е притежател на магазин за колела, също остава впечатлен от добротата на Фюри.

" Мислехме, че в най-хубавия случай ще си създадем фотография с него пред дома му. Последва обаче нещо ужасно. Шансът е едно на милион. Чест му прави, че не ни отпрати. Логан бе на седмото небе и не стопира да приказва за Фюри. Това ще продължи дълго ", прибавя щастливият родител.

А постъпката на Фюри демонстрира по какъв начин дребните жестове могат да имат огромна стойност.
Тайсън Фюри: Слушайте Борис и си стойте у дома! (ВИДЕО) "Заедно ще преборим този вирус ", убеден е боксовият първенец
bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР