С внесения бюджет в Народното събрание даваме заявка, че приоритет

...
С внесения бюджет в Народното събрание даваме заявка, че приоритет
Коментари Харесай

Лиляна Павлова звъни в ранни зори на Борисов заради Деница Златева! Министърът с горещи разкрития за оставката на проф. Петров

С импортирания бюджет в Народното събрание даваме поръчка, че приоритет на държавното управление е точно образованието. За идната година отделяме доста огромен бюджет за този бранш и имам вяра, че проблемите ще бъдат решени. Това съобщи пред Нова телевизия министърът по европредседателството на България Лиляна Павлова на въпрос за упования митинг през днешния ден на чиновници на Българска академия на науките.

„Не съм участвала на срещите сред Бойко Борисов и Деница Златева. Не знам какъв брой са и какви са“, разяснява тя.

„На път на самичък се обадих на премиера Бойко Борисов. Знаете неговата реакция. Като благородник той не желае да разяснява тези срещи. Ясната поръчка, която господин Борисов даде тогава, беше, че желаеме да имаме национално единодушие по значимите тематика, започвайки с най-важната – европредседателството“, изясни Лиляна Павлова.

„Изобщо не съм афектирана, че моят пост е предлаган на Деница Златева. Г-н Борисов искаше да има национално единодушие и обединяване. Това е доста рационален и огромен политически ход, за който обаче в България не сме узрели“, изясни министърът по европредседателството.

„Проф. Николай Петров има поддръжката на ГЕРБ, на всички министри в държавното управление и персонално на премиера Борисов. Когато той подаде оставка, ние преценихме, че има обвиняване и способените институции би трябвало да си свършат работата. Министърът има поддръжката на партията, само че това е един честен ход, който той направи“, изясни Павлова на въпрос за оставката на здравния министър.

„Важно е да отбележим, че случилото се със здравния министър има назначена инспекция, само че прокуратурата е отказала да прави разследване“, сподели още тя.

„БСП се занимава единствено с битовизми и дребнотемия. Те целят само да омаскарят избрани лица. Свеждат европредседателството до няколко срещи с кетъринг“, недоволства министърът и добави: „Вече трети мандат оправяме вредите от ръководствата на Българска социалистическа партия. Малко позор да имат, когато приказват за корупция.“

loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР