С включени сирени на служебните си автомобили пожарникари и полицаи

...
С включени сирени на служебните си автомобили пожарникари и полицаи
Коментари Харесай

С включени сирени пожарникари и полицаи в Пловдив излязоха отново на протест

С включени сирени на служебните си коли пожарникари и служители на реда в Пловдив излязоха за повторно тази седмица на митинг с претенции за нарастване на възнагражденията в системата с 10%. 5 минути преди 8 часа сутринта те показаха недоволството си като излязоха пред работните си места, без да прекъсват осъществяването на служебните си отговорности.

Протестиращите, които се събраха пред Първа работа на пловдивската пожарна, упорстват още за увеличение на щата, нови униформи и възстановяване на работата в системата. Недоволството им поддържат и сътрудниците им от районните структури на системата.

Въпреки безапелационния отвод на финансовия министър Асен Василев за повишение на заплатите в Министерство на вътрешните работи, чиновниците към момента имат вяра, че настояванията им могат да бъдат задоволени сред първо и второ четене на плана за Бюджет 2023, обясниКрасен Властанов, член на УС на Синдикалната федерация на чиновниците на Министерство на вътрешните работи. Той беше безапелационен, че в случай че настояванията им не бъдат изпълнени, ще бъде проведен народен митинг.

Чуйте още в информация на Искра Койчева
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР