С Великденската разпродажба на Dunelm, която трябва да приключи в

...
С Великденската разпродажба на Dunelm, която трябва да приключи в
Коментари Харесай

Разпродажбата на Dunelm приключва след часове и родителите имат време до полунощ, за да купят калъф за детска кабина на стойност £7,50

С Великденската ликвидация на Dunelm, която би трябвало да завърши в среднощ, остават единствено часове, с цел да могат опитните пасажери да се насладят на 50% отстъпка за определени куфари и ръчни чанти.

С наличните страхотни предложения за детски багаж, възрастните купуват куфари и раници за най-малките си приключенци, спестявайки пари по пътя. Детският куфар с раница с динозаври, да вземем за пример, получава мнения с 4 и 5 звезди и е понижен до единствено £7,50, това е безспорна договорка за младежи в придвижване.

Изработен от здрав, само че лек материал, дребни деца ще харесат лесната за изтегляне раница на колелца, а радостният динозавърски дизайн бързо ще стане техен нов сателит, улеснявайки дългите пътувания.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: 5 улични чанти под £100, които могат да бъдат сбъркани с дизайнерски, в това число £45 M&S slam tote

Супер сладко изглеждащата раница на ролка съчетава цялото улеснение на един куфар с удобството на раница. С разтегателна ръкохватка, която разрешава на дребните елементарно да търкалят екип...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР