С уникално тържество детска ясла Дара“ отбеляза своя 60-годишен юбилей.

...
С уникално тържество детска ясла Дара“ отбеляза своя 60-годишен юбилей.
Коментари Харесай

Детска ясла Дара отбеляза 60-годишен юбилей

С неповторимо празненство детска ясла " Дара “ означи своя 60-годишен празник. Събитието се организира в постройката на районното кметство, където децата, родителите и педагозите бяха приветствани от.

" За мен е голямо наслаждение да участвам на това прелестно празненство. Искам да изкажа голямата си признателност към всички, които през годините са работили неуморно за развиването на детското заведение. Желая на всички да не престават в същия дух да се грижат с обич и безрезервност за децата, с цел да остане " Дара " измежду водещите ясли в Пловдив. Честит празник! “, поздрави ги кметът на региона.

На празника беше както актуалният шеф Катя Терзиева, по този начин и първият началник на яслата доктор Дафинова, която също произнесе слово и поздрави присъстващите. Децата демонстрираха за какво яслата е една от най-желаните в региона – те пяха песни, танцуваха и демонстрираха какво са научили при престоя си в детското заведение.

Детска ясла " Дара " е основана през 1962-ра година и има съществени обичаи в развъждането, възпитанието и образованието на деца до 3-годишна възраст. Тя разполага с четири групи, а целодневният престой на децата е проведен по дневен режим, включващ главните действия – хранене, сън, хигиена, игри и креативен занимания, съобразени с възрастта на децата. Освен главните режимни моменти в детското заведение се провеждат и ежедневни занимания, свързани с развиването на речта, музикалния слух, фината моторика, логическото мислене и двигателната просвета.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР