С участие в силния международен турнир Sharks Swimming Cup (50-метров

...
С участие в силния международен турнир Sharks Swimming Cup (50-метров
Коментари Харесай

Шампионът ПСК „Черно море” стартира пролетния полусезон с турнир в Бургас

С присъединяване в мощния интернационален шампионат Sharks Swimming Cup (50-метров басейн), който ще се организира от 24 до 26 февруари в Бургас, започва пролетния полусезон ПСК „ Черно море ”.

Плувният първенец на България се подгтотвя по график на Плувен комплекс „ Приморски ” във Варна за държавното отборно състезание за мъже и дами при започване на април.

Главният треньор на черноморци Никола Петров анонсира идните изяви на плувците от клуба.

„ Ще участваме с трима представители на шампионата Multinations – Валентин Филипов, Самуил Данаилов и Максим Манолов. Спортното събитие е в Кипър и ще се организира последната събота и неделя на март, седмица преди отборния шампионат в столицата. Аз ще бъда един от треньорите, които ще предвождат БГ плувците ”, посочи Петров. Той сподели още, че подготовката на отбора е сложна предвид на атмосферните условия. „ Студеното време не е нещо, с което да не сме привикнали. Зимата е благосклонна до този миг. Готвим се пълноценно ”, добави наставникът на варненци.

Главният треньор на черноморци анонсира, че

тази година следва европейско състезание по плуване за младежи.

„ До края на лятото за първи път ще се организира и еврошампионат за състезатели до 23 година Все още няма цялостна изясненост за точните нормативи, които е належащо да бъдат покрити, само че имам вяра, че ПСК „ Черно море ” ще има състезатели, които ще плуват там ”, заключи Петров.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР