С цел да се пребори с мошеничеството Google се отказва

...
С цел да се пребори с мошеничеството Google се отказва
Коментари Харесай

Google се отказва от рекламирането на техническата поддръжка

С цел да се пребори с мошеничеството Гугъл се отхвърля от рекламирането на всички онлайн услуги за техническа поддръжка, в това число и законните.
За да се пребори с мошениците, които се показват за техническа поддръжка и предлагащи да оправят несъществуващи проблеми в персоналните компютри, интернет колосът реши да се откаже от рекламирането на външни механически услуги по поддръжка. Рекламата се приключва, без значение дали консултантите са легални или не.

Корпорацията реши да се откаже от рекламирането на външна техническа поддръжка откакто взаимно с правоохранителните органи и специфичните служби взе присъединяване в ликвидирането на мошеничеството в тази сфера. Информацията заяви представителят на Гугъл Дейвид Граф David Graff). Решението влиза в действие неотложно и за всички без изключение, тъй като Гугъл няма по какъв начин да разграничи законните онлайн услуги от мошеническите. Граф сподели, че да се открият незаконните услуги е прекомерно комплицирано, тъй като те се реализират отвън платформата на Гугъл.

В момента интернет колосът приготвя стратегия за верификация на законните услуги за техническа поддръжка.

Количеството мошеническа реклама в интернет, е впечатляващо. През 2017 година Гугъл е блокирал над 3,2 милиарда реклами, нарушаващи неговата политика. Това са повече от 100 незаконни реклами в секунда.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР