С три причини за своя вот, точно в 15:00 часа

...
С три причини за своя вот, точно в 15:00 часа
Коментари Харесай

Константин Бачийски: Гласувах срещу корупция в Бургас

С три аргументи за своя избор, тъкмо в 15:00 часа следобяд претендентът за кмет на Бургас и водач на Политическа партия „ Средна европейска класа “ Константин Бачийски упражни правото си глас в учебно заведение „ Найден Геров “ в най-големия бургаски жилищен комплекс „ Меден рудник “ .

“Гласувах за съживяването на Бургас. Моят глас е за икономическото развиване на нашия град. Гласувах за свързването на Бургас със света, за работещо пристанище и летище. Гласувах за съвременна свободна икономическа зона с летище за карго товари в Равнец.

Гласувах за цялостната идея за съгласуваност на Бургас и стратегическото й развиване с Плана Бачийски, което ще донесе на жителите на нашата община високи приходи, хиляди работни места и вероятност и ще върне живота и силата, дружно с младежите. Гласувам против корупция и против безобразията в Община Бургас, против, които от години се боря. Моят глас е за един Бургас, в който изискванията за бизнес са идентични за всички инициативни хора, а не за доближените до ръководството. ” 

Той прикани бургазлии да се възползват от дребното им останали привилегии без боязън и да гласоподават с цел да защитят своето право за по-добър живот в родния си град.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР