С този свой акт президентът по никакъв начин не защитава

...
С този свой акт президентът по никакъв начин не защитава
Коментари Харесай

Премиерът акад. Денков: Президентът действа против интереса на България

„ С този собствен акт президентът по никакъв метод не пази българските ползи. Това е непозволено и не трябваше да го прави. Дали пази непознати ползи, дано всеки самичък да намерения ", разяснява Денков от Брюксел решението на президента да сезира Конституционния съд за въведената от Народното събрание нова енергийна вноска върху вноса и преноса на природен газ през България.

Цялата информация за таксата от 20 лева за мегаватчас, която визира само облагата на „ Газпром “, е изпратена в Европейската комисия, уточни още министър председателят. „ Експертите там я преглеждат и, в случай че имат някакви мнения по техническата реализация, ще ги изпратят. Но никой не е споделил, че тази такса не е правомерна “, посочи той.

Министър-председателят ще отговори в нормативно избрания период на въпроса на народния представител Делян Пеевски за изплатените и дължими отговорности на „ Лукойл “ към държавния бюджет. Според него „ това е методът институциите да си приказват една с друга “. Той предизвести обаче „ никой да не...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР