- С това оборудване бестселърът на Subaru се отличава с

...
- С това оборудване бестселърът на Subaru се отличава с
Коментари Харесай

SUBARU XV вече и във версия 4DVENTURE

- С това съоръжение бестселърът на Subaru се отличава с нови аксесоари както за екстериора, по този начин и за купето и багажното поделение.
- След Outback и Forester, SUBARU XV е третият модел в гамата на японския производител, който е обогатен с тази приключенска версия.

SUBARU XV се ражда през 2011 година с концепцията да се сътвори повсеместен и прелъстителен автомобил във връзка с естетиката и наличието, който да може да укрепи полезностите на марката, като в същото време намига на младата публика. През годините SUBARU XV се развива, като възприема хибридното задвижване и устойчиво доближава върха на почетната стълбичка на най- продаваните модели в гамата. Днес се развива още повече, обогатявайки се с съоръжение, което отличава японския производител през последните години: версията 4DVENTURE.

Това съоръжение на SUBARU XV е създадено за хора, които водят деен метод на живот и обичат спорта навън. С версията 4DVENTURE бестселърът на Subaru е оборудван със серия от нови аксесоари, които му придават още по-динамичен тип. Те освен го характеризират от естетическа позиция, само че са и значима добавена стойност за всички, които излизат отвън асфалта и преследват пристрастеностите си навън.

Отвън, с предните, задните и страничните защитни детайли, няма да се притеснявате даже по най- подлите и недостъпни направления. Вътре гумените постелки и защитното корито за багажника ще улеснят и създадат по-практичен транспорта на предмети и съоръжение, даже при сняг и дъжд, без риск от увреждане на материалите, употребявани в пътническото и багажното поделение. И най-после, отопляемият волан обогатява интериора на SUBARU XV 4DVENTURE и оказва помощ да се справите с пътуването даже в най-суровите метеорологични условия.

Новият SUBARU XV 4DVENTURE се предлага с 1,6-литров бензинов мотор и с хибриден мотор e-BOXER, както и във всички цветове на останалите комбинации на съоръжение. Както и за всички други модели от версията, по този начин и за SUBARU XV 4DVENTURE е планувана SUBARUSAFE8 – неограничената 8-годишна гаранция за всички нови клиенти на 6-звездната марка. Уникално предложение с покритие „ от ризница до ризница “ и без ограничавания в пробега. SUBARUSAFE8 е обвързвана с номера на шасито и затова остава годна даже при положение на промяна на притежателя.

Версията 4DVENTURE
След Outback, стартиран през 2019 година, и Forester през 2020 година, SUBARU XV е третият модел в моделната гама на Subaru, който ще бъде обогатен с тази версия, ориентирана към приключенията. SUBARU XV 4DVENTURE към този момент се предлага в българската дилърска мрежа.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР