С тотици риби бяха открити мъртви на различни плажове в

...
С тотици риби бяха открити мъртви на различни плажове в
Коментари Харесай

Стотици мъртви риби бяха открити в Южна Испания

С тотици риби бяха открити мъртви на разнообразни плажове в солената лагуна Мар Менор в самостоятелната област Мурсия в югоизточната част на Испания.

Рибите бяха открити в понеделник. Според специалистите повода за измирането на рибите не е обвързвана с неналичието на задоволително О2, с цел да дишат, или с изхвърляне на токсични субстанции.

Основната догадка е жегата, която обхвана от дни съвсем цялата територия на Испания.

Anger and sadness as dead fish wash up on the shores of Mar Menor beaches:
— Spanish News Today (@MurciaToday)
По-рано поради огромните горещини метеоролозите покачиха равнището на заплаха в няколко области в страната до най-високото допустимо - алено.

На 14 август в Испания беше регистриран нов температурен връх. В южната самостоятелна област Андалусия бяха измерени 47,2 градуса по Целзий.

SOS MAR MENOR AS HUNDREDS OF DEAD FISH WASHED ASHORE -
— Leader Newspaper (@leadernewspaper)
По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Нормалният човек след пет години непрестанно пиянство става пияч. Студентът при същите условия става магистър. Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.Последни " Към момента 11 души са в контакт с българското външно министерство, само че се допуска, че има още ", съобщи Стефан Янев,Меркел скоро ще предложи подпомагане на прилежащите на Афганистан страни, с цел да бъде арестувано придвижването на бежанци към ЕвропаСпоред състава на Върховен касационен съд съдбоносен мотив в поддръжка на настояването за налагане на по-лекото наказване е двадесет и една годишната възраст на подсъдимияПроектът на решение за внасяне на отчет бе импортиран от " Демократична България ", Българска социалистическа партия за България ", " ИТН " и " Изправи се БГ! Ние идваме " Между втората и третата доза би трябвало да минат 180 дниЗайкова съобщи, че претекстовете за актуализация на бюджета са правилни, само че към този момент са остарелиНаблюдаващият прокурор постанови и осъществяването на обособени дейности по инспекцията от страна на ДАНСПрез август 2018 година астронавтите се втурнаха да поправят дупка, която се появи във външната стена на капсулата „ Союз “ в орбиталната лабораторияКомпанията най-накрая разгласи повече детайлности за разработкатаЦелта е пътуванията да се осъществят при допустимо минимален риск за здравето на децатаИзберете своя любимец на уеб страницата https://greatmonday.bgАтанасова: Дебатът рябва да се организира в Народното събраниеСпоред него не е инцидентно, че протестиращите са били влачени зад колоните на Министерски съветВ следствието е включена цялата гама на “Тесла ”Президентъ
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР