С толкова много марки на пазара днес, един от малкото

...
С толкова много марки на пазара днес, един от малкото
Коментари Харесай

Незабравимо събитие на компанията - ето как

С толкоз доста марки на пазара през днешния ден, един от дребното оставащи способи, с които компанията може да се диференцира, е да построи неповторима общественост към своето име или мисия. По този метод ще увеличите лоялността към марката си, ще създадете реклама от уста на уста.

Един сигурен метод за създаване на общност около корпоративния ви бранд - работодателски или различен, е посредством организирането на фирмени срещи и събития с външни посетители. Ако сте чест участник в така наречен meetups обаче, евентуално знаете, че множеството такива събития в фирмите са прекомерно промоционални, лишават прекомерно дълго време за присъединяване или просто са елементарни и скучни.

Ето по какъв начин може да създадете събития и срещи, които участниците няма да не помнят скоро. 

1. Не бъдете евтини. 

Трябва да решите дали събитията са нещо, в което вашата компания желае да влага. Има доста разноски, свързани с провеждането на срещите: наемането на място, пазаруването на храна за гостите, даването на питиета, заплащането за лектори и други Ако не сте подготвени да платите за основаването на висококачествени събития, не си губете времето.

2. Уверете се, че наличието ви е занимателно и просветително.

Събитието ви би трябвало да бъде информативно, изпълнено с деяние и занимателно. Това ще усили фрапантно възможностите на участниците да се върнат при вас за идната среща.

Ако имате другари или хора във вашата мрежа от контакти, които са уважавани във вашата промишленост, вижте дали те биха говорили на събитието. Ако това не е включено, използвайте най-ефективните изявления в блога на компанията си и друго наличие като ентусиазъм за тематики, които усилват възможностите за реакции от аудиторията ви. Също по този начин, търсете посредством платформи като Quora на какви въпроси същински желае да получи отговори вашата целева аудитория. 

3. Помислете за положително име на вашата среща.

Ако желаете да изградите общественост посредством ваше събитие, не би трябвало просто да слагате името на компанията си и да наричате събитието си с банално име. За да бъдете по-ефективни, името ви би трябвало да сплоти хората с идентични мисли и ползи към една задача или към еднаквост, на която те държат. Пример: Вместо един бар да назовава среща, проведена от него, " Срещата в Бар Рики ", е по-подходящо това да бъде среща, озаглавена като " Барманите на Лос Анджелис " или " Добри времена с барманите на Ел Ей ".

4. Осигурете храни и питиета. 

Уверете се, че имате многообразие от благоприятни условия, с цел да посрещнете разнородни хора, които имат разнообразни ограничавания във връзка с с какво се хранят. Не е нужно да преминавате границата и да осигурявате... " органични вегетариански плодови ледени чайове ", само че не забравяйте да се съобразите с другите си посетители. 

5. Отделете най-малко 30 минути за нетуъркинг. 

Нека си го кажем, колкото по-възрастни ставаме, толкоз по-трудно е да се срещаме с нови хора с ползи, сходни на нашите. Т.нар. meetups и промишлеността за образуване на събития са страховит метод хората да се срещат с други. Това вероятно е една от главните аргументи толкоз доста да ги посещават преди всичко. Без значение какъв брой плодотворно е слушането на говорителя на вашето събитие, не забравяйте да отделите най-малко 30 минути и за другарство сред посетителите и " разбъркване ". 

6. Не правете всичко единствено за вашата компания.

Ако сте прекомерно промоционални, ще се окажете неистинен, а участниците ще стартират да се чудят дали изобщо се интересувате от наличието на срещата и тематиката ѝ. Вижте по какъв начин може да съобщите първоначално с какво се занимава вашата компания, поставете " Спонсорирано от " на всички брандирани материали или организирайте срещата в централата на компанията си. 

7. Използвайте инструментите на трети страни.

Има софтуерни принадлежности като Meetup.com, Eventbrite или мобилното приложение Discover Events на Фейсбук в Съединени американски щати, които са благосъстоятелност на трети страни и могат да подсигурят верните хора да схванат за събитието ви и да го посетят. 

8. Хванете момента. 

Когато става въпрос за срещи, материалите, които отразяват предходни ваши събития, са от ключово значение. Те и изявленията на присъстващи ще потвърдят на евентуалните участници в бъдеще, че тези събития се употребяват от други хора, тъй че повече от евентуално ще си коства времето да бъдат посетени. Не забравяйте да документирате събитието посредством фотоси и видеоклипове и да публикувате наличието в каналите ви в обществените мрежи, в уеб страницата ви и на други места. 

Не забравяйте да се свържете с локални публицисти и водачи на мнение във вашата област, с цел да ревизирате дали те биха се заинтересували да посетят събитието ви и да опишат за него на тяхната аудитория.

По препоръки в Inc.com
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР