С тези думи проф. Анастас Герджиков коментира изборните резултати според

...
С тези думи проф. Анастас Герджиков коментира изборните резултати според
Коментари Харесай

Герджиков обвини Рашков за съкрушителната си загуба срещу Радев. Връща се в университета



С тези думи проф. Анастас Герджиков разяснява изборните резултати съгласно екзитполовете на социологическите организации. Предварителните данни демонстрират, че Радев печели пред ректора на СУ с двойно по-голяма поддръжка.

Герджиков уточни още, че няма да се занимава повече с политика. Връща се в университета, само че по какъв начин ще продължи като ректор занапред ще бъде разисквано.

" В последните дни чухме за оигарси, за публични поръчки и зависимости от другата страна. Целият държавен уред действаше за господин Радев. Вътрешният министър не просто се занимаваше с това. Той бе представител на предизборния щаб, правеше клевети. Едно от изказванията му бе за всеобщ избор в Турция, което се опроверга през днешния ден - секциите бяха празни. Гласовете на Движение за права и свободи се разпределиха. Освен това употребява оправдаването за влизането на полицията в Софийския университет. Заяви, че сме давали задатъци на компании. Това не е правилно. Предали сме документи, с които оправдаваме това”, уточни още Герджиков.

Очаквайте подробности
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР