С тържество и връчване на награди медиците от Диагностично-консултативен център

...
С тържество и връчване на награди медиците от Диагностично-консултативен център
Коментари Харесай

Денят на българския лекар отбелязаха в ДКЦ 1 – Ямбол

С празненство и връчване на награди медиците от Диагностично-консултативен център 1 – Ямбол означиха днешния 19 октомври – Денят на българския доктор.

На събитието участваха кметът на град Ямбол Валентин Ревански, ръководителят на Общински съвет – Ямбол Антон Шиков, секретарят на община Ямбол Камелия Любенова и лекар Джамбазова, член на управителния съвет на Регионалната гилдия на Българския лекарски съюз в град Ямбол.

„ Уважаеми лекари, уважаеми медицински експерти, обръщам се към Вас и към всички лекари от град Ямбол с целия си почит и почитание. Искам да благодаря за Вашата усилена работа и за това че лекувате нас, нашите деца, нашите внуци, нашите родители. Искрено Ви приветствам за днешния празник, като поисквам доста триумфи и декларирам, че Община Ямбол постоянно ще поддържа лекарите, съгласно своите благоприятни условия, само че ще разчитаме и на Вашата съпричастност към това, което се случва в лечебните заведения, в които работите “, с тези думи кметът на Ямбол Валентин Ревански се обърна към медиците, които се бяха събрали.

Наградените лекари от ДКЦ-1, които получиха приз за принос в развиването на опазването на здравето в Ямбол са доктор Татяна Иванова, доктор Трендафил Трендафилов, доктор Живка Боева и доктор Мария Бинева.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР