С шокираща визия се появи най-известният травестит през 90-те -

...
С шокираща визия се появи най-известният травестит през 90-те -
Коментари Харесай

ШОК! Урсула заприлича на чучело

С шокираща визия се появи най-известният травестит през 90-те - Урсула. Боби Сапунджиев, както са същинските имена на ексцентричната личност, която може би помните и от присъединяване му в риалитито "ВИП Денс " преди близо 10 години , смая гостите на няколко всемирски празненство в столицата.

Ето две от фотосите на коафьора, който стресна с визията си родния елит.



"Какво е това плашило?! ", недоумяваха представители на светските среди, виждайки Сапунджиев. Тези, които познават ексцентрика също не можеха да повярват на това, което виждат. "Боби е хубаво момче, а по този начин да се загрозява! Възможно е да му липсва облика на Урсула от предишното... ", установяваха други.

Урсула отхвърли 16 000 евро заплата

Сапунджиев, който от дълго време е зарязал женските одежди и с днешна дата е измежду известните ни коафьори мени цветовете по косата си по-често и от плеймейтка. Най-напред той се появи с неонови кичури, а седмица-две по-късно ги потъмни с лилави и розови. Определено прави усещане и на облеклата, които си сортира. Уви, комбинацията им е пагубна.

Запознати описват, че напоследък Боби се изявявал и като модел и по тази причина целял да бъде друг, с цел да се вижда от надалеч. Независимо, че визията му по-скоро стряска, в сравнение с да буди удивление и позитивни мнения.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР