С рев на мотори и лозунгиСтига вече заспали, послушни и

...
С рев на мотори и лозунгиСтига вече заспали, послушни и
Коментари Харесай

Шествието в Бургас: Не на насилието! Да на справедливостта! /снимки/

С плач на мотори и лозунги " Стига към този момент заспали, послушни и продажни институции ", " Да спрем експанзията и насилието - ние можем ", " Обективност на правораздаващите институции " в 18.00 часа стартира мирното шествие в Бургас.



Стотици се включиха в самодейността в поддръжката на 18-годишното момиче от Стара Загора, което беше нарязано с макетен нож от 26-годишния си другар.

Събитието е част от националното шествие в множеството регионални градове на страната. С него хората пожелаха да изкажат възмущението си от първичната реакцияна съда в Стара Загора по случая и позицията за безкомпромисно използване на законите в България.



" Съд ипрокуратура би трябвало да извършват своя дълг,не единствено, когато има случаивъв фокуса на публичния интерес. След като имаопасно, нездраво държание, какможем да разчитаме на правораздаването, което ще подсигурява сигурност за нас и децата ни ", разясниха от ОЗБГ, които предизвикаха шествието.

В него се включиха хора на всякаква възраст, представители на разнообразни неправителствени организации и кметът на Бургас - Димитър Николов.



Маршрутът на шествието беше от Съдебната палата през централната улица " Александровска " до постройката на Община Бургас, където всички жители изявиха общата си позиция по случая с думите " Не на насилието, да на справедливостта ".Чуйте:
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР