С решение на Съвета на директорите (СД) на Български Енергиен

...
С решение на Съвета на директорите (СД) на Български Енергиен
Коментари Харесай

БЕХ отстрани Деница Златева като директор на "Булгаргаз"

С решение на Съвета на шефовете (СД) на " Български Енергиен Холдинг " е осъществена смяна в управлението на " Булгаргаз ", оповестиха от холдинга. Приета е оставката на Деница Златева, а от състава на СД на сдружението се освобождават Димитър Спасов и Татяна Петрова-Бояджиева. На техните места влизат Михаил Милков, Бянка Рачева и Марин Филиповски.
 
 Български енергиен холдинг Български енергиен холдинг Източник: БЕХ
Михаил Милков има дълготраен опит в региона на енергетиката, с профил финанси, осведомят от БЕХ. Към момента е шеф дирекция " Финанси и бюджети " в " Български Енергиен Холдинг " ЕАД.
 
Бянка Рачева е с опит като юристконсулт и от 2020 година е юрист. От януари 2013 година Марин Филиповски работи в дирекция " Доставки на природен газ ", а от юни 2004 година до ноември 2012 година е работил в " Софиягаз " ЕАД.
 
С решение на СД на " Булгаргаз " ЕАД за изпълнителен шеф на сдружението е избран Веселин Синабов. От август 2022 година досега Веселин Синабов е шеф на дирекция " Търговия с природен газ " и член на Съвета на шефовете на " Булгаргаз " ЕАД. От септември 2015 година до август 2022 година заема разнообразни позиции в " Булгартрансгаз " ЕАД като шеф дирекция " Търговски услуги ", началник отдел " Балансиране " и други. Преди това е специалист в отдел " Покупка, превоз и предпазване на природен газ " в " Овергаз Инк. " АД. 
 
 Веселин Синабов Веселин Синабов Източник: LinkedIn
Промените влизат в действие от деня на регистриране на решенията в Търговския указател към Агенцията по вписвани, до осъществяване на нови конкурсни процедури.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР