С Решение на Пленума на Висшия съдебен съвет (ВСС) от

...
С Решение на Пленума на Висшия съдебен съвет (ВСС) от
Коментари Харесай

Районните прокуратури в Раднево и Гълъбово са закрити от началото на 2020-а

С Решение на Пленума на Висшия правосъден съвет (ВСС) от 29 юли 2019 година от 1 януари 2020 година са закрити Районна прокуратура - Раднево, и Районна прокуратура - Гълъбово, във връзка със правосъдната промяна. От пресцентъра на Апелативна прокуратура - Пловдив, оповестяват, че от същата дата в двата града са разкрити териториални отделения на Районна прокуратура (РП) - Стара Загора, които ще поемат компетентността в битката с престъпността върху териториите на общините Раднево и Гълъбово.
Териториалните отделения остават в постройките и пространствата, в които до момента са работили закритите от началото на годината районни прокуратури. За жителите и институциите е обезпечен достъп до всички структурни звена на районна прокуратура - Стара Загора. 
От 1 януари сигнали, тъжби, молби и други би трябвало да бъдат адресирани до съответното териториално поделение към районна прокуратура - Стара Загора, в случай че се подават в гр. Раднево или гр. Гълъбово, или непосредствено към старозагорската районна прокуратура, в случай че се подават в гр. Стара Загора. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР