С решение на Министерски съвет се отчуждават имоти - частна

...
С решение на Министерски съвет се отчуждават имоти - частна
Коментари Харесай

Отчуждават имоти за изграждането на жп линия София-Пловдив

С решение на Министерски съвет се отчуждават парцели - частна благосъстоятелност, в градовете Момин проход и Костенец, нужни за създаване на обект " Железопътна линия София - Пловдив ".

Той е част от план " Модернизация на железопътната линия София - Пловдив на жп сектори София - Елин Пелин и Елин Пелин - Септември ", в урбанизираната територия на община Костенец.

Средствата за обезщетяване на притежателите са за сметка на Национална компания " Железопътна инфраструктура " и се обезпечават по Оперативна стратегия " Транспорт и транспортна инфраструктура " 2014-2020 ".

Решението може да се апелира пред административния съд по местонахождението на парцелите в 14-дневен период от съобщаването му на заинтригуваните лица по реда на Административнопроцесуалния кодекс.

По решение на Министерския съвет парцели, които са частна държавна благосъстоятелност и са в ръководство на Висшия правосъден съвет, стават обществена държавна благосъстоятелност. Два от тях са в град Враца и съставляват едноетажна постройка с повърхност 21 кв. м на ул. " Димитраки Хаджитошев " № 30, както и терен с повърхност 1099 кв. м на бул. " Демокрация " № 14 дружно с част от първия надземен етаж на триетажна административна постройка без фоайето, два гаража и два склада, построени върху поземления парцел. В гр. Мездра се трансформира статутът на два независими обекта надлежно с повърхност 68,30 кв. м и 72,70 кв. м на четвъртия етаж на административна постройка, намираща се на ул. " Иван Вазов " № 2.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР