С решение на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев Националната многопрофилна

...
С решение на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев Националната многопрофилна
Коментари Харесай

Детската болница ще струва 78 млн. лв. без ДДС

С решение на министъра на опазването на здравето Кирил Ананиев Националната многопрофилна детска болница ще бъде построена от ДЗЗД „ ДЕТСКО ЗДРАВЕ “ и ще коства почти 78 млн. лева
„ С Решение № РД-11-23/17.01.2020 година на министъра на опазването на здравето са класирани участниците и е избран изпълнителят на социална поръчка с предмет: „ Избор на реализатор за осъществяване на инженеринг (проектиране, строителство и авторски надзор) на Национална многопрофилна детска болница ", се споделя в известието на Министерството на здравеопазването.
„ Определеният от министъра на опазването на здравето реализатор е ДЗЗД „ ДЕТСКО ЗДРАВЕ “ с участници в обединяването " Главболгарстрой " АД, " ГБС – Пловдив " АД и " Главболгарстрой Интернешънал " АД. Оферираната от избрания за реализатор участник цена е в размер на 77 839 442, 89 (седемдесет и седем милиона, осемстотин тридесет и девет хиляди, четиристотин четиридесет и два и 0.89) лв. без Данък добавена стойност “, се показва още в известието на ведомството.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР