С решение на министър-председателя бяха назначени двама заместник-министри – Димитър

...
С решение на министър-председателя бяха назначени двама заместник-министри – Димитър
Коментари Харесай

Бивш охранител на Кирил Петков става зам. вътрешен министър

С решение на министър-председателя бяха назначени двама заместник-министри – Димитър Недялков става заместител заместник-министър на превоза и известията, а Кирил Ценкин поучава поста заместник-министър на вътрешните работи, заяви Bgonair.

Кирил Ценкин е дълготраен чиновник на Националната работа за защита, като през последните години, с изключение на на Кирил Петков, беше охранител и на няколко от парламентарните ръководители. Завършил е магистратура със компетентност „ Логистика на сигурността и защитата “ във Военната Академия „ Г. С. Раковски “, както и голям брой спомагателни образования и профилирани курсове в областта на сигурността.

Назначенията за зам.-министър на превоза Димитър Недялков е бил депутат в 47-ото Народно заседание, където е бил член на Комисията по труда, обществената и демографска политика и на Комисията по директното присъединяване на жителите и взаимоотношението с гражданското общество. Недялков е бил народен представител и в 48-о Народно събрание, където е бил заместник-председател на Комисията по превоз и известия, както и член на Комисията по икономическа политика и нововъведения. По специалност е икономист, има богат опит в частния бранш. Недялков дълги години е бил изпълнителен шеф на „ Свободна зона – Русе “ ЕАД.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР