С редовен полет от Израел тази сутрин група българи се

...
С редовен полет от Израел тази сутрин група българи се
Коментари Харесай

Българи в Израел: Ние сме заложници, молете се за нас

С постоянен полет от Израел тази заран група българи се прибра в родината. Междувременно в Тел Авив кацна държавният " Еърбъс ", изпратен от държавното управление ни за евакуация на искащите наши сънародници в Израел след терористичните офанзиви на " Хамас ". 

Още нощес вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел е разговаряла с сътрудника си Ели Коен и с българския дипломат в Израел, тъй че да се подсигури безвредното напредване на сънародниците ни до летището. 
-->
В 15 часа се чака държавният аероплан да кацне на летище София. Не е ясно какъв брой българи ще проявят предпочитание да се качат на борда. Министърът на превоза Георги Гвоздейков, който отлетя за Лев Авив, написа в обществените мрежи, че ситуацията в Израел остава тежка, държавното управление е готово да подсигури втори полет. 

" Ние сме заложници, до момента са бомбардирали, влязохме в бункерите. Летят ракети, пазим си живота, единствено Господ ни пази. Молете се за нас ", показа пред Bulgaria ON AIR наш съотечественик, който се сблъска с войната в Израел.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР