С разбито сърце е Любо Киров. Певецът, който се слави

...
С разбито сърце е Любо Киров. Певецът, който се слави
Коментари Харесай

Сърцето на Любо Киров е разбито: Дадох му всичко, а той преспа с "половината град"!

С разрушено сърце е Любо Киров. Певецът, който се слави като един от най-харесваните от публиката, само че и най-богатите у нас, от много време се терзае и си блъска главата с любовни драми. Причината е, че индивидът, по който е вманиачен от обич, се къса да му поставя рога.

Става дума за 30-годишния артист Боян Арсов, който преди време даже живееше в шикозния дом на 50-годишния Любо Киров. Киров му дал всичко, което да дава отговор на желанията и капризите му, само че Боян скоро по-късно се изнесъл, под претекст, че не е подготвен за взаимно общуване.

" Истината е, че го направи, тъй като искаше хем да мотае Любо и той да му угажда, хем да си вее байрака и да го прави, с който му падне. Преди Любо той твърдеше, че е имал дълга връзка с жена, само че общо взето, го прави и с двата пола ", разкриха близки до Киров.

Самият Любо бил като разрушен, само че все се молел Боян да " надживее " това и да се кротне в обятията му. От друга страна Киров се боял, че това може да е " кармата " му, задето преди време все той е зарязвал гаджетата си и им е изневерявал.

" Много го обича, доста. Приятелите му от дълго време го поучават да бие шута на този глезльо, само че той не ще и да чуе ", разясняват източниците.

Инфо: Уикенд

Тагове: Любо Киров Боян Арсов певец
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР