С ръст от 73% до ниво от 15 800 доставки

...
С ръст от 73% до ниво от 15 800 доставки
Коментари Харесай

Polestar записа рекордно първо полугодие

С растеж от 73% до равнище от 15 800 доставки през втората четвърт на 2023 година, Polestar Automotive записа рекордно за историята си първо полугодие на календарна година с резултат от към 27 900 единици, което е с 36% повече в съпоставяне със същия интервал на 2022-а.

" Както се очакваше, доставките продължиха да набират мощ с всеки последваща месец, което докара до рекордна второ тримесечие ", разяснява Томас Ингенлат, изпълнителен шеф на Polestar. " Уверен съм, че тази наклонност ще продължи в обичайно по-силната втора половина на годината, по време на която ще забележим първите доставки на съществено обновеният Polestar 2, с . Повече от 20 непрекъснати Polestar Space е планувано да бъдат отворени през идващите месеци, като ние разширяваме нашето наличие и се пренасочваме от краткотрайни местоположения към по-големи уреди, които могат да одобряват нашата разширяваща се гама. Наистина съм удовлетворен, че първите представители на Polestar 3 ще дойдат в нашите Spaces през идващите няколко седмици ".

От Polestar Automotive анонсират, че упованията на компанията за доставките през 2023 година са за равнище от 60 000- 70 000 единици.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР