С работим от 3 години и половина. Знаете, че след

...
С работим от 3 години и половина. Знаете, че след
Коментари Харесай

Тошко Йорданов захапа много лошо Борисов

 С работим от 3 години и половина. Знаете, че след референдума направихме нещо като събеседване с хора с качества, които има какво да предложат на страната. Голяма част от сътрудниците публицисти сега не разсъждават в вероятност, а точно там се появиха доста качествени хора. Това сподели съпредседателят на Има Такъв Народ пред Нова тв.  

" Той е извънредно просветен. Ако стане министър-председател, няма да берем позор на въпроса имате ли кафе да се дава отговор " тук имам Сахер ". Комуникативен е и е свестен човек. С него може да се води разговор. Не е жесток и не слуша единствено себе си. Той е управител на тази американска компания, а преди този момент е бил във компания за продажба на коли. Той идва от действителния бизнес и има разлика сред него и служител, който раздава заплати ", изясни Йорданов.  

Той напомни, че в настоящия длъжностен кабинет има хора, които идват от частния бизнес.

" Откъде би трябвало да идва човек, който да вземе държавен пост? От държавната администрация, без да е имал един работен ден ли? ", попита Йорданов. 

" Кажете ми кой политик в последните 30 години е пристигнал с опит. В политиката би трябвало да влязат естествени, морални хора, с качества и да схващат от дейностите. Имате компания и би трябвало някой да координира активността. Пламен е народен представител във втори парламент. Всеки един български жител по конституция може да извършва тази служба, стига да има висше обучение и да бъде определен ", сподели той. 

" Как би трябвало да наподобява един политик? Да излезе от политическо учебно заведение ли? Какъв опит има Борисов? От сикаджия пожарникар до министър председател. Имали сме задоволително време да се уверим в качествата на. се появи като фойерверк. Имаше публични настроения към него и другия министър. Ние полицейска организация ли сме, с цел да ревизираме хората? ", добави той. 

" Вчера какво наблюдавахме? Журналистите оповестиха, че ще обявим една кандидатура, написаха се компромати, бил женен, жена му била от Българска социалистическа партия. Вина ли е, че сме номинирали? Когато публицистите нарочат някого го разкостват, даже с неща, които няма, а в тази ситуация с, виновността се хвърля върху нас, тъй като не сме го ревизирали. 

Човекът има бизнес минало, което не е положително. Христо Иванов си разреши да ни споделя кой да сложим като министър. Той не е наш министър. Не споделям, че президентът се е справил зле. Служебният му кабинет е прелестен и той не е ченге по душа. Всеки позволява неточности. Може и ние да допуснем и да сложим някой, който не е задоволително непокътнат. Ще се изправим ", сподели Йорданов. 

" Получи се пренатягане, само че след диалозите светнаха едни червени лампи. Имало е правосъдна експертиза, след която той е желал отвън правосъдно съглашение. Колегите от bTV бяха създали инспекция, поучавам ви да го извършите и вие. Знаех, че е направил същия номер и е предал кода на китайското държавно управление. В последна сметка, те са били тези, които са го съдили ", разкри във връзка абсурда с делата в чужбина на служебния министър.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР