С продължителност от почти три часа, шоутата на Брус Спрингстийн

...
С продължителност от почти три часа, шоутата на Брус Спрингстийн
Коментари Харесай

Спрингстийн подписа извинителната бележка на млад фен

С дълготрайност от съвсем три часа, шоутата на Брус Спрингстийн могат да продължат до късно през нощта. Това може да сътвори проблем за някои почитатели, изключително за тези, които би трябвало да стават рано за учебно заведение на идващия ден. За благополучие, един млад почитател имаше много положително опрощение за неналичието на час в понеделник: подписано неприсъствено писмо от самия Спрингстийн.

" Шефът " за първи път научи за странната молба по време на неделното шоу в Сан Франциско. Ръчно направена табела в публиката гласеше " Бягам от учебно заведение, ще ми подпишеш ли бележката? “ Спрингстийн с наслада се подчини, като персонално подписа извинителната записка и я върна на фена, писа Consequence Sound.

Публиката бе почерпена с героичен сетлист от 29 песни, включващ " Darkness on the Edge of Town “, " Darlington County “, " Spirit in the Night “, " Because the Night “ и " Badlands “.

Това лято почитателите ще имат доста шансове да заловен Спрингстийн и E Street Band в деяние, защото те ще бъдат на турне в Съединени американски щати, Обединеното кралство и Европа през по-голямата част от 2024 година

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР