С привличането на центъра Драган Тубак и плеймейкъра Милиян Боцка

...
С привличането на центъра Драган Тубак и плеймейкъра Милиян Боцка
Коментари Харесай

Боцка приел поканата Черно море Тича без да попита за заплатата

С привличането на центъра Драган Тубак и плеймейкъра Милиян Боцка селекцията в баскетболния отбор Черно море Тича завърши, разкри наставникът на тима Дарин Великов. Той призна, че е позволил неточност с американеца Зак Киршбаум.

" Основно сбърках аз като преценка, защото изгледах мачове от преди осем месеца. Там той е в едно положение, разчитах че първите 15-20 дни ще променим нещо в него, само че видях, че няма резултат и в такива моменти колкото по-бързо човек си поправи грешката, толкоз по-добре ", изясни Великов.

За Драган Тубак той уточни, че го е наблюдавал много по-назад във времето, състезателят няма травми, изиграл е доста мощни сезони във " Фени индустри ", а предходната година с тима си в Грузия печелят купата на страната.

Контузията на Пламен Алексиев е била огромен удар за всички, и най-много за мен като треньор, разяснява още експертът.

" Късно през нощта на път за Варна се свързах с Милиян Боцка, разбрах, че към момента няма подписан контракт и това е диалога в тазгодишната ни селекция, който завърши най-бързо. Обясних какво е положението с племейкърския пост при нас и той ме попита по кое време би трябвало да бъде на подготовка. Ние не сме разговаряли за нищо друго - нито за условия, нито за заплатата, което ме впечатли доста. Казах на Бочка, че би трябвало да е в залата след един ден и той беше там. Това може да го направи единствено човек с огромно сърце и експерт. Уточнихме нещата, към този момент имаме контракт с него ", сподели още Великов.

" Последните две инспекции на Черно море Тича преди началото на шампионата са против тима на " Стяуа ", който е доста мощен отбор ", заяви треньорът. По думите му за първи път от началото на подготовката тимът ще е в цялостен състав, без контузени, със съставът, с който ще играе в шампионата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР