С привличането на Драган Тубак и Милян Боцка селекцията в

...
С привличането на Драган Тубак и Милян Боцка селекцията в
Коментари Харесай

С Тубак и Боцка селекцията в Черно море Тича приключи

С привличането на Драган Тубак и Милян Боцка селекцията в Черно море Тича завърши, разгласи старши треньорът Дарин Великов.

" Трябваше да поправя една неточност в селекцията, която си беше напълно моя. Просто сбъркахме със Зак Киршбаум. Основно сбърках аз като преценка, защото изгледах мачове от преди осем месеца. Там той е в едно положение, разчитах че първите 15-20 дни ще променим нещо в него, само че видях, че няма резултат и в такива моменти колкото по-бързо човек си поправи грешката, толкоз по-добре. Реагирах на момента, аз към този момент търсих състезател на неговия пост. Стигнахме до Драган Тубак. Той е с внушителни растеж и физика, моето мнение беше, че с тези габарити той би трябвало да играе някъде в Европа. Проследих го много по-назад, той няма травми, изиграл е доста мощни сезони във Фени индустри, а предходната година с тима си в Грузия печелят купата на страната. Стигнахме до Тубак доста деликатно. Той се включи непосредствено в шампионата в Плевен без нито една подготовка с нас и не се показа неприятно. Надявам се в последните две контроли преди шампионата да покаже доста повече от себе си и считам, че с него постигнахме добър контакт ", съобщи треньорът на Черно море Тича.

" Това, което се случи с Пламен Алексиев беше огромен удар за всички и най-много за мен като треньор, тъй като ужасно доста разгадавам на него. Той е един от играчите, израснали пред погледа ми. Реагирах още след мача с Академик Бултекс, тъй като знаех какво е положението на Пламен Алексиев, започнах да трансферирам разновидности. Късно през нощта на път за Варна се свързах с Милян Боцка, разбрах, че към момента няма подписан контракт и това е разговорът в тазгодишната ни селекция, който завърши най-бързо. Обясних какво е положението с племейкърския пост при нас и той ме попита по кое време би трябвало да бъде на подготовка. Ние не сме разговаряли за нищо друго – нито за условия, нито за заплатата, което ме впечатли доста. Казах на Боцка, че би трябвало да е в залата след един ден и той беше там. Това може да го направи единствено човек с огромно сърце и експерт. Уточнихме нещата, към този момент имаме контракт с него. С Тубак и Боцка селекцията ни завърши ", сподели още експертът. 

" Последните две инспекции преди началото на шампионата са против тима на Стяуа, който е доста мощен отбор. Искам да играем тъкмо против мощен тим последните си мачове и ще ме интерсува следствието, а не резултатът. Може би за първи път от началото на подготовката ще сме в цялостен състав, без контузени, със съставът, с който ще продължим шампионата. Затова съм удовлетворен, веселя се, че взехме решения за тези контроли, те се оказват доста ефикасни в този интервал ”, сподели още Великов.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР