С пристигането със свободен трансфер на Алексис Санчес през зимата

...
С пристигането със свободен трансфер на Алексис Санчес през зимата
Коментари Харесай

Брутално: Алексис коства на Юнайтед адски, адски много

С идването със свободен трансфер на Алексис Санчес през зимата на 2018-а от Арсенал в Манчестър Юнайтед пристигнаха и големите упования към чилиеца. Е, 18 месеца по-късно по всичко проличава, че Алексис е считан за един от най-кошмарните прехвърляния в историята на „ алените дяволи”. Разочарованието му във футболните индикатори е ужасяващо, гарнирано с обстоятелството, че за тези 18 месеца той е получил 41 милиона паунда за услугите си като футболист на Юнайтед.

Седмичната заплата на звездата на Чили за тима от „ Олд Трафорд” е изчислявана на 505 хиляди паунда седмично. За информация пък всеки негов гол за клуба в Премиър лийг коства на шефовете по 13,3 млн. лири. Същевременно поради разнообразни травми в хода на тази година и половина Алексис изигра едвам 20 мача с Юнайтед.

Същевременно изказванията в Англия се ускоряват, че засиленото му заплащане основава огромен ужас в съблекалнята на тима от северозападна Англия. Един от главните футболисти в тима – Давид де Хеа, е с изтичащ контракт през идващото лято и е податлив да преподпише, единствено в случай че получава пари, сходни с тези на чилийския нападател. Други футболисти в тима също желаят нарастване на заплатите си.

Алексис би трябвало да чака 641 минути, с цел да вкара своите голове в елита на Англия с екипа на Юнайтед, а ударите му са 0,84 за времето на един мач.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР