С присъда, Районен съд – Кюстендил наложи наказание лишаване от

...
С присъда, Районен съд – Кюстендил наложи наказание лишаване от
Коментари Харесай

1 година затвор за подсъдим за кражби от дамски чанти от незаключени медицински кабинети и апартамент

С присъда, Районен съд – Кюстендил наложи наказване „ отнемане от независимост “ за период от 1 година, при първичен „ общ “ режим на изтърпяване, във връзка с обвинен в обири, в изискванията на продължавано закононарушение. Съдът привежда в осъществяване и наказване „ отнемане от независимост “ за период от 8 месеца, наложени с присъда за друго такова закононарушение, влезнала в действие на 23.02.2023 година

Съдът, под председателството на арбитър Чавдар Тодоров признава 28 - годишният кюстендилец В. Г. за отговорен в това, че за времето от 26.05.2023 година до 01.10.2023 година, в изискванията на продължавано закононарушение, е лишил непознати движими движимости от владението на собственичките им- и трите от гр. Кюстендил, без тяхно единодушие с желание незаконно да ги присвои, като действието е осъществено наново в значителен случай, откакто В. Г. е бил наказан с влезнала в действие условна присъда за друго такова закононарушение.

На 26.05.2023 година, от дамска чанта от незаключен апартамент на ул. „ Ил. Макариополски “ в гр. Кюстендил, е лишил 200 лева.; на 28.06.2023 година, от дамска чанта в незаключен медицински кабинет в Общинска поликлиника – Кюстендил, е лишил 290 лева, кутия цигари и запалка; на 01.10.2023 година, от незаключен дежурен кабинет в СБР НК- Кюстендил, е лишил хранителни артикули и питиета на обща стойност 12, 95 лева от владението на притежателите им, без тяхно единодушие с желание незаконно да ги присвои.

Присъдата, с която на подсъдимия В. Г. е наложено наказване „ отнемане от независимост “ за период от 1 година, предстои на обжалване и митинг пред Окръжен съд – Кюстендил в 15- дневен период.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР