С приключването на редовния сезон по колежански баскетбол мъжкият баскетболен

...
С приключването на редовния сезон по колежански баскетбол мъжкият баскетболен
Коментари Харесай

Баскетболният играч на Оклахома Портър Мозер говори за блокиране на „неизбежните“ разсейвания, докато мартенската лудост се задава

С приключването на постоянния сезон по колежански баскетбол мъжкият баскетболен шампионат на NCAA дивизия I влиза в центъра на вниманието.

Докато UConn и други висококласирани тимове, като Хюстън, Пърдю и Аризона, наподобяват виртуални ключалки за тазгодишния шампионат, няколко други тима остават в балон. Треньорите в цялата нация евентуално се пробват да накарат играчите да останат лазерно фокусирани върху поставената задача - да стигнат до шампионата.

Отборите, които са на прага на присъединяване в шампионата, са склонни да преобладават в диалозите в света на спорта в дните, водещи до оповестяването на Selection Sunday. Повишеното равнище на внимание може да добави към броя на разсейванията, с които спортистите нормално се борят, до момента в който шампионатът се задава.

По време на скорошно присъединяване в OutKick's Оклахома треньорът по баскетбол Портър Мозер разиска предизвикването да се намерят играчи, изключително тези, които са подобаващи за тимове на балона, с цел да блокир...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР