С президентски указ ФБР разсекрети документ, свързан с нападенията от

...
С президентски указ ФБР разсекрети документ, свързан с нападенията от
Коментари Харесай

ФБР публикува разсекретен документ за 11 септември

С президентски декрет ФБР разсекрети документ, обвързван с нападенията от 11 септември в Съединени американски щати, случили се преди 20 години.

В 16-те страници на документа се разказват контактите, които похитителите са имали със саудитски сътрудници в Съединени американски щати. В него обаче няма доказателства, че държавното управление в Рияд е било съизвършител в нападенията.

5 от общо 19 похитители на самолетите са от Саудитска Арабия. От момента на офанзивите близкоизточната страна отхвърля да има общо.

На този декор водачът на „ Ал Кайда “ се появи във видео, обвързвано с отбелязването на 20-ата годишнина от атентатите. От края на предходната година имаше клюки, че Айман Аз Зауахири е мъртъв.

В Шенксвил, щата Пенсилвания, Джо Байдън отбрани позицията си за изтеглянето от Афганистан.

" 70% от американците мислят, че е пристигнало времето да се изтеглим от Афганистан и да спрем да харчим толкоз пари. Но те не харесват по какъв начин се изтеглихме. Трудно е да се изясни – Как другояче трябваше да се измъкнем? ", съобщи американският президент.

Критики към сегашния президент за политиките му по отношение на Афганистан насочи някогашният държавен глава Доналд Тръмп, който се срещна с служители на реда от Ню Йорк.

„ Гледах доста речи, в които споделят - " Ние влязохме и се борихме с врага ". Това е правилно. Но не споделиха какво се случи през последната седмица. Ние се предадохме. Не можем да позволим това да се случи. Защото това е леке върху нашата страна. Това е позор “, счита Тръмп.

В памет на починали сътрудници, пожарникари от Флорида алегорично изкачиха 110 етажа, колкото са имали и кулите близнаци. Кулминацията на вчерашния ден пристигна със светлини във формата на падналите кули близнаци в сърцето на Ню Йорк.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР