С пресъхнали чешми са принудени да карат в жегите живеещите

...
С пресъхнали чешми са принудени да карат в жегите живеещите
Коментари Харесай

В Кючук Париж е ад! Авария след авария заради грешки в кад...

С пресъхнали чешми са принудени да карат в жегите живеещите на бул. " Никола Вапцаров ". За малко още веднъж беше изключено снабдяването с вода на огромния блок до кръстовището на бул. „ Никола Вапцаров” и Коматевско шосе, отново по отношение на замяна на остарелия тръбопровод. Няма различен метод, ще се стараем да приключим колкото е допустимо по-бързо, сподели основният инженер от компания „ Драгиев и ко” Валентин Алексиев.

Грешки и грешки в кадастъра основават голям брой проблеми на строителите. Далеч не всички връзки са вкарани в системата и внезапно при изкопните работи излизат остарели тръби. В резултат на това през тази седмица се случиха няколко повреди.

Западното платно на бул. „ Копривщица” и „ ухото” към Коматевско шосе са асфалтирани, откакто преди този момент по цялото трасе беше инсталиран новият тръбопровод. Колите към този момент вървят непосредствено от бул. „ Копривщица” в посока „ Южен” и „ Коматево”, без да се постанова да търсят обходни направления.

Задръстванията в " Кючук Париж " не престават, тъй като на Коматевско шосе не е завършила промяната на водопровода, а в северното платно на бул. „ Никола Вапцаров” занапред започнаха да поставят нови тръби. Трафикът под Коматевския надлез стана още по-труден, тъй като се прибави автомобилният поток от " ухото " на бул. " Копривщица ", а крайната дясна лента на шосето не е приключена дефинитивно. Колите пълзят в две дълги колони по южното платно на " Н. Вапцаров ", до момента в който минат през сектора от пресечката с Коматевско шосе до първия светофар с ул. " Константин Геров ".

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР