С премиера акад. Николай Денков от ден първи работим добре.

...
С премиера акад. Николай Денков от ден първи работим добре.
Коментари Харесай

Мария Габриел: С премиера намираме необходимия компромис

" С премиера акад. Николай Денков от ден първи работим добре. Може да имаме разлики само че в името на общ приоритет намираме нужния компромис. "  Това съобщи в ефира на Нова телевизия вицепремиерът и вътрешен министър Мария Габриел.

Габриел, която би трябвало да поеме премиерския елементарен от Денков напролет акцентира, че ще продължи линията, която дружно са фиксирали " Кабинетът е " Денков-Габриел ", добави още тя.

Според нея стабилността, която два това държавно управление, идва от неговите цели, решения и методът, по който работи. Фактът, че вотът на съмнение против кабинетът пък дава ясна поръчка за нуждата тази непоклатимост да продължи, само че " решенията би трябвало да се взимат в разговор и да са съответни съгласно нуждите на жителите ". Това държавно управление би трябвало да продължава освен с цели като Шенген и еврозона, само че и тематики които вълнуват жителите в страната ни, добави Габирел.

Вицепремиерът регистрира, че има предизборна акция, има и разлики сред партиите. " По-добре да прехвърчат искри и да се приказва за тях, с бистрота и разговор да се нам решения, а не да остават като нещо, за което няма отговор ", разяснява Габриел престрелките сред съдружните сътрудници.

" С това държавно управление ще създадем всичко допустимо България да е член на Еврозоната 1 януари 2025 година За Шенген би трябвало да продължим да сме извънредно мобилизиран и дейни. Шенгенското пространство ще функцонира по-добре в случай че България и Румъния са част от него ", сподели тя.

Бяхме първата страна, която отиде да прибере своите сънародници и бяхме доста координирани с минтерството на превоза, разяснява тя изтеглянето на сънародниците ни от Израел след началото на конфликтите в линията Газа. И акцентира, че от ден първи е наредила да има спешен щаб, а ситуационният център работи 24 часа, 7 дни в седмицата.

За нов полет в изчакване са към 20 индивида. В момента, в който излетя последният аероплан нямаше нито един българин на летището ", уточни тя. За идващ полет, местата в държавния аероплан са 54, само че това не значи, че няма да има помощ за нуждаещите се.

" Правителственият аероплан ще лети до момента в който има опция и нужда ", безапелационна бе Габриел. 

Тя акцентира, че се надява да не се стига до районна ескалация на насилието в региона на Близкия Изток. Би било несериозно да не сме готови и за миграционен напън, по тази причина обстановката в Израел се следи доста деликатно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР