С преговори, аргументи, това заяви предприемачът Сашо Дончев пред ЕвроДикоФ

...
С преговори, аргументи, това заяви предприемачът Сашо Дончев пред ЕвроДикоФ
Коментари Харесай

Сашо Дончев: Нашият собствен газ би бил десет пъти по-евтин

" С договаряния, причини ", това съобщи предприемачът Сашо Дончев пред " ЕвроДикоФ " за метода, по който е съумял да подписа контракт за рандеман на природен газ с размер от 1,4 милиарда куб. м.

" Проблемът е в това, че руснаците постановиха едно държание, което за жалост беш признато освен от българските, само че и от европейските политици - диалозите за газ да се водят на най-високо политическо равнище, само че газът е артикул, а продуктите се търгуват от компании.

" На мен не ми трябват държавно управление и политици, с цел да договарям ", безапелационен беше той.

" Потреблението на нашите клиенти е към 400 млн., тъй че се надявам да имаме личен пазар във връзка с клиентите ", акцентира той.

И посочи, че е спомогнал за построяването на над 2000 км. газови тръби у нас.

" Чудя се, в случай че не бяха политиците, кой щеше да ни основава проблеми? ", попита шеговито той.

" Имаме най-обикновен и естествен стандартен газ ", акцентира той добавяйки, че хората би трябвало да се замислят над това какво пречи на страната да добива личните си колчиества синьо гориво.

" Нашият газ би бил 10 пъти по на ниска цена. Това се стопира от държавни служители, а формулировката на съда ме изненада ", съобщи той във връзка с находището в региона на Генерал Тошево.

" Ако дадат позволение процедурата не е комплицирана. До година можем да получим концесия и да зяапочнем добива на български газ ", добави Дончев.

И удостовери, че находището е с потенциал към 15 милиарда куб. м.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР