С предстоящите официални празници и, надяваме се, по-топлото време също

...
С предстоящите официални празници и, надяваме се, по-топлото време също
Коментари Харесай

Кълна се в моето основно за пикник идеално за дни навън и купувачите могат да го получат за по-малко от £10

С идните публични празници и, надяваме се, по-топлото време също е на път, в този момент е идеалният миг да се отправите към ужасно навън. Като четиричленно семейство с две радостни деца обичаме да тръгваме към гората или плажа с колела, скутери или фризби в изтегляне - или го правехме до първия път, когато ни струваше най-хубавата част от £30 за питиета и закуски, когато спряхме за отмора.

Храната не беше по никакъв начин изискана, по един сандвич и безалкохолна напитка, само че след няколко уикенда осъзнахме, че всякога, когато стопираме, разноските се усилват. Изведнъж нашите евтини и радостни дни на открито бяха всичко друго.

Тогава брачният партньор ми ми даде един от обичаните ми дарове за рожден ден в последно време и всичко се промени. My главно промени метода, по който прекарваме дните на открито и прави всяка закуска, която имаме на открито, да се усеща като специфичен мотив.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Списък с стремежи за уикенда: 18 избора за извършване на покупки от Boots, M&S и други за извършване на покупки п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР