С представянето си от началото на сезона Хебър затвърди впечатленията,

...
С представянето си от началото на сезона Хебър затвърди впечатленията,
Коментари Харесай

Мартин Симеонов: В Пазарджик очакват от нас най-малко финал

С представянето си от началото на сезона Хебър затвърди усещанията, че ще бъде измежду любимците при разпределянето на медалите във волейболната Суперлига. Един от огромните „ виновници” за чудесното показване на пазарджиклии е посрещачът Мартин Симеонов . Той е един от дребното – в действителност двамата – в състава на Атанас Петров, запазили местата си от предходната година.

„ Радвам се, че треньорът разчита на мен. Все отново в тима има много момчета, всеки може да покаже максимума от себе си. Дори и на някого да не му тръгне играта, всеки може да влезе и да даде най-хубавото. Всички си оказваме помощ – както аз на някои хора, по този начин и другите. Това е колективът – да си оказваме помощ в тежки моменти, да не обръщаме тил един на различен, а да демонстрираме характер”, добави навършващият 30 години през април Симеонов.

„ Този отбор е по-силен от миналогодишния на Хебър точно поради този колектив. Нещата се получават на тренировки, надлежно се получават и в мачовете.”

Само преди 2 години Симеонов беше капитан на Миньор Перник и тогава мислите за спечелването на трофей изглеждаха много далечни. „ Аз съм задоволително трудолюбив и знаех, че в случай че не преставам по този начин, ще заслужа това място. Да, там (в Миньор – б.р.) не беше вярното място заради други аргументи, да не ги изреждам. В момента съм с хора, които са експерти и работят на високо равнище. Радвам се, че съм един до друг с тях, с цел да изградим прекрасен колектив и да демонстрираме тези резултати.”

„ Загубата с 0:3 от ЦСКА пристигна в точния момент, с цел да забележим къде позволяваме неточности. ЦСКА справедливо ни победи по-скоро тъй като ние не показахме мощната си игра. Тепърва ще би трябвало да се поучаваме от нея и да надграждаме.”

„ Със сигурност ще има напрежение и упования за шампионата и Купата. Особено за Купата, където сме домакини. Хората чакат от нас най-малкото да играем край, само че дано не забравяме, че идват тимове, които се укрепиха за втория дял от сезона. Много ще бъде оспорван шампионатът за Купата, сигурно. Не мога да кажа кой ще е любимец. Все отново ние би трябвало да гледаме нашата игра, да гледаме до каква степен сме стигнали. Надявам се да изиграем един край, тъй като почитателите тук го заслужават”, добави Симеонов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР