С представителите на този знак винаги е много скучно. Козирозите

...
С представителите на този знак винаги е много скучно. Козирозите
Коментари Харесай

Жалката истина за Козирозите

С представителите на този знак постоянно е доста скучно. Козирозите са подготвени елементарно да заменят занимателния и гръмък празник с ексклузивен труд по нощите, а в почивките ще броят дребните пари в джоба си.

Прекомерната скрупульозност им основава облика на закоравели тимуровци – „ Аз ще оказа помощ на всички ”. Опитвайки се да „ огрее ” целия свят, като Слънцето, Козирогът постоянно не помни за себе си, носейки една и съща мръсна риза втора поредна седмица.

Към задачите си Козирозите са подготвени да преминат през труповете. Страхът от бедността ги принуждава да пестят от всичко, в това число и от тях самите. В връзките с хората, Козирогът се придържа към кастовото систематизиране, ясно разбирайки кой е по-висш и кой е по-нисш. В същото време той постоянно се наскърбява на висшите касти, на които по някаква причина е обещано повече от него.

Увлечени от материализма, те параноично смятат за зложелател всеки, който при първа опция може да смъкна от невнимателния Козирог „ панталоните ”.

Козирогът си е самичък на себе си режисьор. Той постоянно неумишлено предизвика за себе си поредност от неприятности и несгоди, които счита за карма. Козирозите влагат единствено във финансовото си благоденствие, а в концепцията им за триумф друго не съществува.

Козирозите рядко си избират другари заради своя посърнал и закостенял темперамент.

esotericblog

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Пълнолунието на 21 март 2019 г: Бъдете подготвени! Ще ви се наложи да извършите доста значим избор!

 

Пълнолуние – това е интервал на оптималната интензивност на Луната. Лунният календар ще ви помогне да се подготвите вярно за този ден. Пълнолунието постоянно въздейства отрицателно на самочувствието на хората.…

Цялата публикация

Още по тематиката – във Facebook:

© 2019 info-maks.com All rights reserved!

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР