С поздравления и специален подарък посрещна кметът арх. Анастас Карчев

...
С поздравления и специален подарък посрещна кметът арх. Анастас Карчев
Коментари Харесай

Арх. Карчев с уникален подарък към любим учител

С поздравления и специфичен подарък посрещна кметът арх. Анастас Карчев учителя по история Димитър Гилев, който завоюва купата „ Любимец на България”. Свиленградският преподавател е най-обичаната персона в зрителската ранглиста на Българската национална телевизия. Той събра най-вече гласове измежду спечелилите в 12 категории - спорт, музика, кино и спектакъл, литература, медицина, просвета, обучение, мода, персони за образец, инфлуенсъри, известни двойки. “Любимците на България” е мултимедиен план на Българска национална телевизия, който цели да дефинира най-обичаните модерни българи. Кампанията стартира онлайн и бяха събрани повече от 10 000 номинации. Учителят от Свиленград завоюва в категория Образование, а при крайното гласоподаване за огромния победител, той бе предпочетен от феновете пред значими имена като Лили Иванова, дует „ Ритон”, Мариус Куркински, Здравка Евтимова, Енчо Керязов и други.

„ Честита премия в това влиятелно съревнование, гордеем се с теб”, сподели арх. Карчев. За златната победа на младия историк и поради възхищението му от личността на Левски кметът му подари позлатена монетна сбирка „ Животът на Васил Левски “. 12 монети разкават за най-важните моменти от живота на Апостола. Изобразени са дните му на дякон и преподавател, популярния лъвски скок, включването в освободителната битка и построяването на революционна мрежа, измяната край Къкринското ханче, процесът и обесването.



„ Благодаря за неповторимия подарък, ще го споделям с моите възпитаници. Благодаря на общината, че прави оценка моя труд. Аз съм извънредно благополучен от огромното самопризнание на хората. Гордея се, че съм от Свиленград, обичам родното си място и по тази причина останах да работя тук. Титлата „ Любимец на България” е премия за Свиленград и победа за българското учителство”, сподели младият преподавател.

Димитър Гилев е на 28 години, учител е по история в СУ „ Д-р Петър Берон “. Посветил се е на историята и я преподава с голямо предпочитание и реформаторски способи, с цел да възпита у своите възпитаници национализъм и горделивост от величието на България. С разнообразни планове в интернет също работи за тази своя идея и доближава и до българите в чужбина.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР