С постановление на Окръжната прокуратура във Варна е бил задържан

...
С постановление на Окръжната прокуратура във Варна е бил задържан
Коментари Харесай

Десетокласник опита да убие охранител! Издирват и неговия съучастник

С разпореждане на Окръжната прокуратура във Варна е бил арестуван за период до 72 часа десетокласникът Кр.Т. Той е притеглен като обвинен за опит за ликвидиране, като действието останало незавършено. Престъплението по член 115, по отношение на член 18, алинея 1 от Наказателен кодекс е осъществено в съучастничество с друго лице. Съучастникът на ученика се търси.
В хода на следствието били събрани доказателства, че в закононарушението взе участие и малолетният Кр. Т. Това наложило Окръжната прокуратура във Варна да разпореди по-нататъшното следствие на следовател от Окръжния следствен отдел. 

Вчера малолетният Кр. е арестуван за период до 72 часа до довеждането му в правосъдната зала на Варненския областен съд, където Окръжната прокуратура ще внесе искане за взимане на непрекъсната мярка за неотклонение "задържане под стража ".

Деянието било осъществено на 28 януари 2018 година към 2 часа след среднощ. В ОД на Министерство на вътрешните работи във Варна постъпил сигнал от заведение в региона на спирка "Акациите " за сборичкване. На място било открито, че потърпевш при сбиването е 36-годишният охранител. Младият мъж бил с порезно-прободни рани в крайници и гърдите. Настанен бил в болница.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР